fbpx

Andulasyon Diyeti

Andulasyon Diyeti

Andülasyon diyeti

Dalga yaratmana anlamına gelen andulasyon kavramı günümüzde birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Hem terapi hem de diyet çeşitleri arasında bulunur. Diyet olarak kilo vermenin yanı sıra almaya da olanak sağlar. Güzellik merkezlerinde bulunan cihazlar programlarıyla andulasyon diyeti için sıkça tercih edilir. Yaklaşık 10 yıldır batıda kullanılan bir yöntemdir. Temeli biyofiziksel prensiplere dayanmaktadır. Tek bir organa değil tüm organizmaya etki eder.

Andulasyon cihazının hücre aktivasyonu noktasında oldukça olumlu bir etkiye sahip olduğu bilinmektedir. Bu sayede vücuttan fazla enerjinin etkili bir düzeyde harcanması da mümkün hale gelmektedir. Bu durum da gayet doğal olarak kilo verme sürecine olumlu katkı sunmaktadır. Böyle zamanlarda andulasyon diyet kavramı karşımıza çıkmaktadır. Özellikle son zamanlarda andulasyon ile kilo vermeye yönelik farklı tekniklerin devreye girdiği bilinmektedir.

Andulasyon Diyeti ile Kilo Verme

Lenf ve kan dolaşımını hızlandırarak yağ yıkımı sağlar. Bu teknolojik cihazlar sayesinde kan değerleri düzene girer. Yorgunluk 

ve ağrılar azalır. Düzenli bir beslenme programıyla birlikte andulasyon diyeti oldukça faydalı olmaktadır. Metabolizma hızını arttırır. Dolayısıyla kolay kilo kaybı gerçekleşir. Zayıflatırken vücuttaki enerji, yağ ve su dengesine yardımcı olan sistemdir. Ayrıca bölgesel yağlanmada oldukça etkilidir. Orada dokuları uyararak yağ yakımının hızlanmasına olanak tanır.

Andulasyon teknolojisi lenf ve kan dolaşımlarının hızlarını artırır. Düzenli bir beslenme programıyla desteklendiğinde hızlıca kilo verme gerçekleşir. Sağlıklı bir şekilde kilo verilecektir. Önemli olan kilo vermek değildir. Sağlıklı olmasıdır. Aksi takdirde birçok sağlık sorunu açığa çıkacaktır. Bu noktada andulasyon terapisinin kilo vermeye yönelik başarılı sonuçları ortaya koyduğunu rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır. Böylece kilo vermek için son derece konforlu bir yöntemi deneyimlemek de mümkün hale gelmektedir.

Andulasyon Terapisiyle Kilo Vermek için Gerekli Seans Sayısı

Özellikle andulasyon diyeti olarak bilinen terapi yönteminde fayda görmek için düzenli seanslar almak gerekir. Seans sayısı haftada en az 2 olacak şekildedir. Duruma göre uzman kontrolünde arttırmak mümkündür. Andulasyon sistemi kızılötesi ve vibrasyonlarla yüksek ısı kullanılarak gerçekleştirilen bir yöntemdir. Bu sayede dokularda mekanik titreşim oluşmasına katkıda bulunur. Aynı zamanda hücre gelişimine destekler.

Andulasyon Seansı Sırasında Gerçekleştirilenler

Uzman ekibimiz eşliğinde öncelikle loş bir odaya geçilir. Dinlendirici müzikler eşliğinde cihazlar aracılığıyla masaj yapılır. Seans sonunda vücudunuzdaki ağrılar giderilmiş olacaktır. Ayrıca karın çevresindeki yağlar azalacaktır. Düzenli yapıldığı zaman zayıflamayı sağlayacak bir yöntemdir. Bu yüzden en iyi zayıflatma yöntemleri arasında bulunmaktadır.

Dokular daha fazla kollejen üretebilmek için uyararak daha sağlıklı bir doku oluşmasını sağlar. Böylelikle sıkı bir ciltte oluşacaktır. Ağrıları azalmanın yanında tekrar oluşmasına da engel olur. Lenf sıvısı akışını uyararak patojenlerin uzaklaştırılmasını da yardımcı olur. Belli hastalıklara karşı diren kazanılmasına olanak tanır. Ayrıca vücuttaki toksik maddeleri uzaklaştırır.

Günlük hayatımızda hepimizin en büyük sorunu strestir. Stresin birçok kötü özelliği vardır. Ruhsal ve fiziksel olarak bizi kötü etkiler. Bu gibi sorunlar için andulasyon diyeti olarak bilinen terapi sıklıkla kullanılmaktadır. İnsanların gevşeme mekanizmalarını çalıştırıp sinir sistemini dengede tutar. Sırt ağrıları hafifletmekte oldukça başarılıdır.

Andulasyon cihazları vücuda bazı sinyaller verir. Bu sayede vücuttaki ağrıları kolay bir şekilde yönetilmesine yardımcı olur. Dolayısıyla kişi kendini normalden daha çok enerjik hisseder.
Andulasyon işleminin kullanıldığı birçok alan vardır. Güzellik merkezlerinin olmazsa olmaz cihazlarından birisidir. Kullanım amaçları aşağıda belirtilmiştir.

  • Stres
  • Kilo vermek
  • Bel ağrıları
  • Metabolizma bozuklukları
  • Romatizma
  • Bölgesel yağlanmalar
  • Selülit
  • Yorgunluk
  • Dolaşım bozuklukları
  • Migren
  • Uyku sorunları
  • Huzursuz bacak sendromu
  • Genç kalmak
  • Ödem
  • Psikolojik problemler
  • Boyun ağrıları

Çoğu kişi bölgesel zayıflamadığı için görüntülerinden şikayetçidir. Bu yüzden andulasyon cihazlarını tercih ederek istedikleri fiziğe de kavuşurlar. Ayrıca stres, gerginlik ve öfke gibi ruhsal problemlere de iyi gelir. Yani andulasyon diyeti hem ruhsal hem de bedensel sağlığa katkıda bulunur. Uykusuzluk çağımızın en büyük sorunları arasındadır. Düzenli seanslarla kolayca kurtulabilirsiniz.

Her bir seansta hücreleri daha çok enerji üretmesi için uyarır. Yani sağlık için olumlu bir etkisi bulunmaktadır.  Ayrıca patojenleri bedenimizden uzaklaştırılıp hastalıklara karşı koruma sağlar. Dolayısıyla bu durum canlılık ve direnç verir. Bütün bu bilgiler ışığında andulasyon diyeti her zaman etkili bir düzeyde fayda ortaya koymak noktasında oldukça başarılıdır.

Youtube kanalımızdan bizi takip edip detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

• Hizmetlerimiz

Dopamin Spor Kulübü

Siz de spor performansınızı arttırmak, ideal kilonuza ulaşmak, beslenme alışkanlıklarınızı kontrol altında tutmak ve diyetisyenimizden spor beslenmesi ve diyet konusunda profesyonel bir destek almak istiyorsanız geç kalmadan Dopamin’e gelin, sağlıkla kalın.

Bize Ulaşın

7/24 Bize Ulaşabilirsiniz.
0543 687 2727

Jimnastik Galeri

Dopamin Spor Kulübü İletişim

Gaziantep'te hizmet verdiğimiz Otizmli çocuklarımız için Dopamin Spor Kulübü'nü aramaktan lütfen çekinmeyin. Size bir telefon kadar yakınız !

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir